Aan het lijntje

Tessa Bailey

BEKEND VAN TIKTOK

Fox Thornton heeft een (terechte) reputatie als zorgeloze flirt. Vrijwel elke vrouw die hij tegenkomt valt al snel voor zijn sexy looks en nonchalante charme. Dan ontmoet hij Hannah Bellinger. Ze is totaal ongevoelig voor zijn charmes, maar ze lijkt hem wel heel… aardig te vinden? En wil vrienden met hem zijn? Zoiets heeft hij nog nooit meegemaakt.
Als Hannah voor werk een tijdje in de stad is, trekt ze tijdelijk in bij Fox, in zijn logeerkamer. Hannah heeft een crush op haar collega, en succesvolle versierder Fox helpt haar met wat praktische tips om zijn aandacht te trekken.
Hoe meer tijd de twee samen doorbrengen, hoe meer ze voor elkaar beginnen te vallen. Maar Hannah wil meer zijn voor Fox dan alleen een verovering. En voor Fox wordt het steeds lastiger om een vrouw waar hij verliefd op begint te worden te helpen bij het versieren van een ander. Kan hij Hannah laten zien dat hij echt om haar geeft, en zorgen dat ze voor hem kiest?

Aan het lijntje kwam bij verschijning binnen op de eerste plek van de New York Times-bestsellerlijst. De opvolger van wereldwijde bestseller Een zomer vol verrassingen is net zo populair bij lezers als de voorganger. Beide delen zijn los van elkaar te lezen.

Genre Tags
Aantal pagina's
368
Verschijningsdatum
3 november 2022
Vertaald door
Nikki Greveling
Steamy level
Downloads