De Dixon-regels

Elle Kennedy

Diana Dixon heeft veel aan haar hoofd: ze is aan het trainen voor een belangrijke danswedstrijd, heeft twee banen tegelijk en haar ex-vriendje wil maar niet accepteren dat het over is. Ondanks die overvolle planning heeft ze wel altijd nog de energie om Shane Lindley op zijn donder te geven.

Shane is haar nieuwe buurman en lijkt elke avond met een andere cheerleader van haar team in bed te liggen. En hij mag dan wel een knappe ijshockeyer zijn, maar hij bevindt zich op háár terrein. Dus stelt Diana wat basisregels op: geen huisfeestjes, niet meer flirten met cheerleaders en – prioriteit nummer één – haar met rust laten.

Wat Diana niet weet is dat Shane een tijdje geleden gedumpt is, en hij het inmiddels weer gezien heeft met alle avontuurtjes en rebounds. Wanneer zijn ex weer in beeld komt, besluit hij te doen of hij alweer een nieuwe vriendin heeft om haar jaloers te maken… en wie is perfecter voor die glansrol dan zijn bijdehante nieuwe buurvrouw?

Al breekt Diana niet graag haar eigen regels, ze kan niet ontkennen dat een neprelatie ook de perfecte oplossing zou zijn voor haar eigen problemen met haar ex. Maar al snel kan ze niet meer ontkennen dat er echt iets speelt tussen haar en Shane. Iets heets en totaal onverwachts.

En het zou weleens een beetje te echt kunnen worden.