Een nieuw begin

Kristen Callihan

Emma’s hele leven stort als een kaartenhuis in. Iedereen kent haar van haar rol als prinses Anya in de superpopulaire serie Dark Castle, maar dan wordt haar personage compleet uit het niets vermoord. En als kers op de taart vindt ze haar vriendje in bed met een andere vrouw. Emma besluit de stad te ontvluchten en vertrekt voor een rustige vakantie naar Rosemont, een prachtig landgoed in Californië.

Ze wordt van het vliegveld gehaald door Lucian, de knappe kleinzoon van de eigenaar van het landgoed, en ze ziet haar eigen pijn en verlangen weerspiegeld in zijn ogen. Lucian, een oud-ijshockeyspeler die van het ene op het andere moment zonder verklaring van het topsporttoneel verdween, verstopt zich net als Emma voor zijn problemen op Rosemont. Lucian is charmant en knap, maar ook geheimzinnig en nors, met beschermende muren zo dik als die van Emma zelf.

Er hangt een flinke spanning tussen de twee, maar ze gaan elkaar zo veel mogelijk uit de weg. In hun pogingen om bij elkaar vandaan te blijven, groeien ze echter alleen maar naar elkaar toe. Misschien zijn Emma en Lucian wel klaar voor een nieuw begin?

Genre Tags
Aantal pagina's
400
Verschijningsdatum
12 december 2024
Vertaald door
Roos Griffioen
Steamy level