Hot and heavy

Elle Kennedy

Drie spicy verhalen van bestsellerauteur Elle Kennedy gebundeld!

 

VOEL DE LUST

Als ze het afgetrainde lijf van Thomas Becker ziet, vergeet journalist Jane Harrison spontaan wat ze ook alweer aan het doen was. O ja – ze wilde Becker interviewen voor een artikel over een spannende missie die hij geleid had. Voor ze weten wat er gebeurt, scheuren ze elkaar de kleren van het lijf in een vastgelopen lift.
Becker ziet een scharrel met een prachtige dame met volle rondingen en golvend rood haar wel zitten. Al snel wordt echter duidelijk dat er meer is tussen de twee. Maar kan Becker het verdriet van zijn misgelopen huwelijk wel achter zich laten?

 

VOEL DE SPANNING

Annabelle Holmes wordt genadeloos gedumpt door haar verloofde, omdat ze ‘saai’ zou zijn in bed, en dat hij met andere vrouwen wil experimenteren. Vreemd, want haar verloofde is juist degene die saai is in bed.
Vastbesloten te bewijzen dat haar verloofde ongelijk heeft, pakt Annabelle pen en papier erbij en maakt een lijstje met al haar wildste fantasieën. Wat ze niet had voorzien, is dat de wel erg aantrekkelijke marinier Ryan Evans, die ook in het gebouw woont, haar lijstje per ongeluk in handen krijgt.
Ryan biedt aan om Annabelle te helpen alle punten op haar lijstje weg te strepen. Een wel heel verleidelijk aanbod…

 

VOEL DE VONK

Matt O’Connor is een echte player, en geniet met volle teugen van zijn vrijgezelle leven. Dan ontmoet hij, terwijl hij op de grond ligt tijdens een bankoverval, een hartstikke sexy blondine die hem aan het lachen maakt. Hij begint ineens te twijfelen of er niet misschien toch plek is in zijn leven voor één speciale dame.
Savannah Harte is gek op de spanning die hoort bij de beginperiode van daten. Zo gauw het een beetje routine wordt, gaat ze ervandoor. Een avontuurtje met knappe marinier Matt ziet ze wel zitten, maar wanneer er gevoelens in beeld komen, kan ze dan over haar bindingsangst heen stappen?

 

Dit boek is alleen verkrijgbaar als paperback. Wil je liever de verhalen lezen als ebook of luisterboek, dat kan! Kijk dan bij Voel de lustVoel de spanning en Voel de vonk.

De eerste drie novelles zijn ook gebundeld in een paperback, die vind je hier!