King of greed

Ana Huang

Hij had haar en raakte haar kwijt… maar hij heeft er alles voor over om haar terug te winnen.

 

Dominic Davenport is een ambitieuze en machtige man. Hij heeft zich vanuit het niets opgewerkt tot de koning van Wall Street. Hij heeft alles: een mooi huis, een geweldige vrouw en meer geld dan hij ooit zou kunnen uitgeven. Maar hoeveel hij ook heeft, hij is nooit tevreden.

In zijn eindeloze zoektocht naar meer verjaagt hij de enige persoon die hem echt zag voor wie hij was, en voor wie hij altijd genoeg was. Pas als ze weg is realiseert hij zich dat er belangrijkere zaken zijn dan rijkdom en glorie… maar het lijkt te laat.

***

Alessandra Davenport is intelligent en attent, en heeft jarenlang de rol van trophy wife met verve gespeeld. Ze heeft haar man geholpen terwijl hij een imperium opbouwde, maar nu ze de top hebben bereikt, merkt ze dat hij niet langer de man is voor wie ze viel.

Wanneer het haar duidelijk wordt dat haar man altijd prioriteit zal geven aan zijn werk en hij haar aanwezigheid en liefde als vanzelfsprekend beschouwt, kiest ze eindelijk een keer voor zichzelf – zelfs wanneer dat betekent dat ze weg moet gaan bij de enige man van wie ze ooit heeft gehouden.

 

Waar ze niet op had gerekend is dat hij haar niet wil laten gaan. En dat hij wil vechten voor hun huwelijk, en er alles voor over heeft om haar liefde terug te winnen.

Serie
Kings of sin 3
Genre Tags
Aantal pagina's
320
Verschijningsdatum
5 november 2024
Vertaald door
Sanne Hillemans
Steamy level