Liefdeslevens

Josie Lloyd & Emlyn Rees

Prachtige roman vol historie, verdriet, romantiek en geheimen.

‘Lost Soul’s Point’ is de toeristische naam voor het hoogste punt van de woeste, door weer en wind geteisterde kliffen in het kustplaatsje Shoresby. In 1871 is hier een groot herenhuis afgebrand, en vele jaren later raken precies op deze plek de levens van vier heel verschillende mensen met elkaar vervlochten.
Ned is de architect die Appleforth House steen voor steen restaureert, maar tegelijkertijd geen idee heeft hoe hij zijn eigen gebroken hart moet repareren. Ellen is een filmmaker die een documentaire over andermans lijden aan het maken is, maar zich gedwongen ziet haar eigen geluk tegen het licht te houden. Jimmy wordt met vallen en opstaan groot; hij leert omgaan met een onbeantwoorde liefde en de herinnering aan zijn overleden beste vriend. En de zeventienjarige Verity wordt voor het eerst van haar leven smoorverliefd, en beseft niet hoe hard ze nog zal vallen…
Liefdeslevens vertelt hoe deze vier mensen hun verleden onder ogen leren zien en, soms met behulp van elkaar, aan een andere toekomst bouwen. Het is een meeslepend verhaal over echte liefde en nieuwe kansen.

Josie Lloyd en Emlyn Rees schrijven samen meeslepende romans vol humor, drama en romantiek. Van hun bekendste boek Heb mij lief werden in Nederland meer dan 30.000 exemplaren verkocht.

Reviews
‘Een vlot leesbare roman met een happy end.’ Feeling
‘Heerlijk toch, van die boeken vol romantiek.’ Cosmopolitan

Serie
British Love 2
Genre Tags
Aantal pagina's
350
Verschijningsdatum
5 augustus 2021
Vertaald door
Esther Ottens
Steamy level
Downloads