Twisted boxset

Nederlandstalige set
Ana Huang

Dé megabestsellerset in het Engels nu ook in het Nederlands verkrijgbaar

TWISTED LOVE
Alex Volkov is net zo knap als hij ijskoud is. Ava Chen doet hard haar best om haar lastige jeugd achter zich te laten. Het is totaal niet de bedoeling dat Ava en Alex gevoelens voor elkaar krijgen. Maar wanneer dat toch gebeurt brengt het hun levens in een stroomversnelling, en komen vele geheimen aan het licht die voor hen beiden alles kapot zouden kunnen maken.

TWISTED GAMES
De onverstoorbare en arrogante bodyguard Rhys Larsen is nog nooit in de verleiding gebracht door een client, tot hij Bridget von Ascheberg ontmoet. Langzaam maar zeker weet ze de muren om hem heen af te breken, tot hij het niet langer kan ontkennen: Ze is van hem.

TWISTED HATE
Josh Chen is knap, arrogant en hard op weg om een supersuccesvolle dokter te worden. Geen enkele vrouw is immuun voor zijn charmes, behalve Jules Ambrose… De vonken vliegen in het rond tussen de twee. Net wanneer de twee denken dat ze elkaar een beetje begrijpen, komen er pijnlijke zaken uit het verleden op die ze liever verborgen willen houden. Durven ze eerlijk te zijn tegen elkaar, of laten ze leugens alles vernietigen?

TWISTED LIES
Charmant, sluw en dodelijk: Christian Harper is levensgevaarlijk. Stella Alonso is als influencer misschien voor veel mensen een bekend gezicht, weinig mensen kennen haar écht. Dan drijft een bedreiging uit haar verleden haar in de armen – en het huis – van de gevaarlijkste man die ze ooit heeft ontmoet. Terwijl hun liefde opbloeit, probeert Christian zijn leugens verborgen te houden. Want als de waarheid aan het licht komt, zou die weleens alles kapot kunnen maken.

Serie
Twisted 5
Genre
Aantal pagina's
1728
Vertaald door
Nikki Greveling
Steamy level
Downloads