Vuurzee

Hannah Grace

Russ Callaghan en Aurora Roberts ontmoeten elkaar op een uit de hand gelopen feestje, waar een drankspelletje resulteert in een wilde onenightstand. Aurora is er na afloop al vandoor voordat Russ ook maar kan vragen hoe ze heet.

Tot hun verbazing komen ze elkaar later tegen op de eerste dag van het zomerkamp waar ze allebei begeleider zijn. Russ is daar om zo ver mogelijk weg te zijn van Maple Hills, in de hoop zijn familieproblemen te ontvluchten. Aurora heeft het gehad met hoe ze constant op zoek is naar aandacht, en wil daarom terug naar het zomerkamp, de plek waar ze zich voor het laatst echt thuis heeft gevoeld.

Op het zomerkamp gelden strenge regels: het personeel moet hun relaties strikt zakelijk moet houden. Russ weet dat als hij de regels breekt, hij voordat de zomer voorbij is terug zal moeten keren naar Maple Hills. Helaas voor hem heeft Aurora zich nooit veel van regels aangetrokken. Zal het ze lukken om afstand te bewaren, of heeft die ene nacht samen een vuur aangewakkerd dat ze niet meer kunnen blussen?

Serie
Maple Hills 2
Genre Tags
Aantal pagina's
368
Verschijningsdatum
13 juni 2024
Vertaald door
Jeannet Dekker
Steamy level
Downloads