Wallbanger

Haar nieuwe buurman is wel erg luidruchtig. En onweerstaanbaar…
Alice Clayton

Dé steamy internationale bestseller vol humor. Bevat onder andere: gestoorde katten, vers courgettebrood en een woest aantrekkelijke buurman.

Caroline is net verhuisd naar een supermooi appartement in San Francisco, waar ze woont met haar kat en een blinkend nieuwe keukenmachine. Ze is helemaal in haar nopjes, tot ze erachter komt dat de muren wel erg dun zijn en ze daarom alle spannende escapades van haar buurman kan horen. Ze hoort hem meerdere malen, en met een aantal verschillende luidruchtige dames.
Op een avond kan Caroline het niet meer aan: ze stormt haar huis uit en begint op zijn voordeur te bonken om te eisen dat hij ophoudt met die herrie. Wanneer de buurman opendoet, komt het tot een onvergetelijke confrontatie. De spanning tussen Caroline en haar buurman is om te snijden, maar je weet wat ze zeggen: beter een sexy buur dan een verre vriend.

Reviews
‘Puur escapisme… met grappige personages, gevatte dialogen en meerdere sexy scènes.’ – BOOKLIST
‘Vanaf het begin dat Caroline en Simon elkaar tegenkomen hangt er tussen die twee een mooie en fijne chemie. De opbouw van hun relatie komt heel mooi naar voren en ik vond het maar moeilijk om dit boek weg te leggen. Ik heb echt genoten van die twee samen.’ – @Marleen_favoritez

Serie
Cocktail
Genre Tags
Aantal pagina's
368
Verschijningsdatum
1 april 2021
Vertaald door
Jet van den Toorn
Steamy level
Downloads