Zeven dagen samen

Tia Williams

Bekend van TikTok. New York Times-bestseller, geselecteerd door Reese Witherspoon voor haar boekenclub.

Eva Mercy is een alleenstaande moeder en schrijver van een populaire erotische fantasyreeks, maar ze krijgt de laatste tijd geen letter op papier. Shane Hall is een bekroonde literaire auteur met een erg mysterieus verleden.
Wanneer Shane en Eva elkaar onverwachts tegen het lijf lopen op een literair evenement, spatten de vonken er zichtbaar van af. Wat niemand weet, is dat Eva en Shane twintig jaar geleden zeven intense dagen vol passie en verliefdheid deelden. Nu doen ze misschien wel alsof er niets aan de hand is, maar ze kunnen hun chemie niet ontkennen – of het feit dat ze sinds die week allebei stiekem in hun boeken over elkaar hebben geschreven.
Er volgen zeven hete zomerdagen waarin Eva en Shane weer bij elkaar komen. Maar Eva weet niet zeker of ze de man kan vertrouwen die haar hart ooit heeft gebroken. Ze wil liever dat hij vertrekt, zodat haar leven kan terugkeren naar hoe het was. Maar voordat Shane weer verdwijnt, zijn er toch een paar vragen die ze beantwoord wil hebben…

Tia Williams schrijft prachtige meeslepende romantische boeken. Een van haar andere boeken, De perfecte vondst, wordt verfilmd door Netflix met Gabrielle Union in de hoofdrol.

REVIEWS
‘Een sexy, modern liefdesverhaal, voor een perfect begin van de zomer.’ Reese Witherspoon
Zeven dagen samen is een prachtige ode aan Black joy.’ Popsugar
‘Slim, sexy. Ik vond het geweldig.’ Jodi Picoult
‘Dit boek is zwoel als een hete zomer.’ Harper’s Bazaar
‘Steamy.’ Essence
‘…een roman die jonge liefde, ware liefde, verslaving, pijn en hoop naadloos verweeft.’ Shondaland
‘Het verhaal van Eva en Shane wordt steamy, dus lees vlakbij het water zodat je kunt afkoelen.’ Oprah Daily
‘Met humor, een vlotte schrijfstijl en een scherp oog voor detail bouwt Williams een meeslepende, glamoureuze Zwarte literaire wereld voor de hoofdrolspelers. Het boek weet een romantisch verhaal van een tweede kans te balanceren met thema’s als moederschap, jeugdtrauma en leven met chronische pijn.’ Library Journal

Genre Tags
Aantal pagina's
368
Verschijningsdatum
15 september 2022
Vertaald door
Chantal Petit
Steamy level
Downloads