De grote kerstleugen

Vi Keeland
Penelope Ward

Riley Kennedy heeft het helemaal gehad. Steeds weer komt mail die voor haar bedoeld is terecht bij haar collega Kennedy Riley, die op een andere vestiging werkt. In plaats van de aan Riley geaddresseerde mails simpelweg door te sturen, voegt Kennedy ongevraagd advies en commentaar toe. Riley wordt daar helemaal woest van.

Wanneer ze elkaar ontmoeten op het kerstfeest van het bedrijf, blijkt Kennedy een superaantrekkelijke man te zijn. Toch vindt Riley hem ook in real life onuitstaanbaar en arrogant. Op de een of andere manier weet Kennedy haar toch over te halen om een kerstdeal sluiten: hij zal doen alsof hij haar vriendje is op het kerstfeest van haar moeder, en in ruil daarvoor gaat ze met hem mee naar een bruiloft. Een klein kerstleugentje voor bestwil.

Stukje bij beetje komt Riley erachter dat Kennedy misschien toch niet zo irritant is als ze dacht. Het doen alsof ze verliefd op elkaar zijn begint steeds meer te lijken op echte gevoelens, en zo wordt wat klein begon langzaam aan een steeds grotere kerstleugen…

 

Wil je dit verhaal graag in boekvorm lezen? Het is opgenomen in de bundel Kerstverhalen!

Genre Tags
Aantal pagina's
112
Verschijningsdatum
6 december 2022
Vertaald door
Karin Pijl
Steamy level