De koppige vrijgezel

Avery Flynn

Praat je graag urenlang over alles onder de zon? Verlang je naar een man die echt diep in gevoelens en emoties wil duiken? Ben je er klaar voor alleen nog maar in het nu te leven en geen seconde aan de toekomst te denken? Een voormalig stil type zoekt extraverte dame voor babbels en liefde.

Griff Beckett heeft een weddenschap met zijn neven. Ze maken voor elkaar een profiel op een datingsite en moeten op zes dates gaan met de eerste dame die reageert. Degene die rond Kerstmis nog single is, wint de weddenschap.

Wanneer hij Kinsey Dalton ontmoet, is Griff gelijk bereid de weddenschap overboord te gooien. Oké, ze werkt misschien voor zijn aartsvijand… En ze is de beste vriendin van zijn zus. Én ze is bezet.

Als Kinsey aanbiedt om Griff te helpen met de weddenschap, weet hij dat hij haar hulp eigenlijk zou moeten afslaan. Maar als ze snel een profiel aanmaakt op de datingsite en voorstelt op zes nepdates met hem te gaan, kan hij geen nee zeggen.

Hoe moet een man die niet gewend is zijn gevoelens te uiten, aan de vrouw van zijn dromen uitleggen dat hij wil dat ze voor hem kiest, voor altijd?

Genre Tags
Aantal pagina's
352
Verschijningsdatum
12 maart 2024
Vertaald door
Marjan Doets
Steamy level
Downloads