De Ya-Ya-zusters in de bloei van hun leven

Rebecca Wells

Een meeslepend vervolg op Rebecca Wells’ megabestseller De goddelijke geheimen van de Ya-Ya-zusters. Dit prachtige verhaal toont de wortels van de vriendschap tussen de inmiddels legendarische Ya-Ya zusters in de jaren dertig.

Het begint er allemaal mee dat de ondeugende vierjarige Teensy Whitman een pecannoot in haar neusgat duwt en daarmee een reeks van gebeurtenissen in gang zet die ertoe leidt dat Vivi, Teensy, Caro en Necie hartsvriendinnen worden. Verteld vanuit wisselende perspectieven legt De Ya-Ya zusters in de bloei van hun leven de pijnlijke vinger op de strijd van de Ya-Ya’s met de heersende conventies. Het toont de grimmige realiteit van alcoholmisbruik, racisme en pijnlijke familiegeheimen.
Op de onnavolgbare manier van de Ya-Ya’s leren de vier opmerkelijke vrouwen hun kinderen ook over de bijzondere dingen van het leven: het wonder van sneeuw in het diepe zuiden en het geloof dat wonderen gebeuren. En ze hebben ook een wonder nodig, wanneer oude wrok leidt tot een tragisch resultaat… en hun zusterschap het enige vangnet is dat sterk genoeg is om de families bij elkaar te houden.

‘Net zo’n plezier om te lezen als het origineel…. Opbeurend, stormachtig, pittig en slim, het vervolg op De goddelijke geheimen van de Ya-Ya-zusters voldoet aan de hoogste verwachtingen.’ Booklist

Serie
Ya-Ya’s 2
Genre
Aantal pagina's
320
Verschijningsdatum
8 augustus 2023
Vertaald door
Trudy Schermer-Lodema
Steamy level
Downloads