Door schade en schande

Lex Martin

Het steamy derde deel in de Dearest-serie van Lex Martin. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Wanneer Madeline McDermott haar ex op heterdaad betrapt met een ander, besluit ze het daten af te zweren. En daten met sporters al helemaal! Ze trekt tijdelijk in bij een vriendin tot ze een nieuw appartement heeft gevonden. Voorlopig wil ze zich alleen op haar carrière concentreren.
Daren Sloan is niet alleen erg aantrekkelijk, hij is ook een van de beste quarterbacks van het land. Dat maakt hem tot een van de meest begeerde vrijgezellen van het land. Zijn nieuwe buurvrouw Maddie lijkt immuun – van haar krijgt hij vooral boze blikken. Maar is Maddie wel zo ongevoelig voor zijn charmes als het lijkt?

Alle delen van de Dearest-serie van Lex Martin lezen als een trein: verhalen vol romantiek, spanning, erotiek en humor. De andere delen zijn Gek van Clementine en Onvergetelijk. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Reviews
‘Geweldig van begin tot eind! Ik kan niet wachten tot het volgende boek van deze auteur verschijnt.’ ***** GOODREADS
Door schade en schande is perfect als je een boek zoekt dat lief én sexy is. En vol scherpe oneliners, en met twee hoofdpersonages die helemaal gek zijn van elkaar.’ ***** GOODREADS

Serie
Dearest 3
Genre Tags
Aantal pagina's
336
Verschijningsdatum
3 december 2020
Vertaald door
Betty Klaasse
Steamy level
Downloads