King of pride

Ana Huang

Ze is in alle opzichten zijn tegenpool… en de grootste verleiding die hij ooit heeft gevoeld

 

Kai Young is gereserveerd, onberispelijk en heeft altijd alles onder controle. Hij wil geen chaos in zijn leven, daar is hij veel te druk voor. Isabella, met haar paarse haar en ongepaste grappen, is precies de chaos die hij wil vermijden.

Met een cruciale CEO-stemming in het verschiet en een media-imperium dat op het spel staat, kan rijke erfgenaam Kai zich geen afleiding veroorloven.

Isabella is alles wat hij niet zou moeten willen, maar elke blik en elke aanraking brengt hem in de verleiding om al zijn regels te breken… en haar de zijne te maken.

***

Isabella Valencia is brutaal en impulsief, en altijd in voor een avontuur of een feestje. Ze is nog nooit een man tegengekomen die ze niet om haar vinger kon winden… tot Kai Young.

Het zou haar niet uit moeten maken. Hij is niet haar type – ze valt niet op mannen die alles te serieus nemen. Bovendien betekent zijn lidmaatschap van de exclusieve club waar ze bartender is dat hij verboden terrein is.

Maar Isabella kan niet ontkennen dat onder zijn ijskoude buitenkant een man schuilgaat die haar met één aanraking kan laten smelten.

 

Hoe hard ze het ook proberen, ze kunnen hun verboden verlangens niet weerstaan. Zelfs als het ze alles kost.

Serie
Kings of sin 2
Genre Tags
Aantal pagina's
384
Verschijningsdatum
14 mei 2024
Vertaald door
Yvonne de Swart
Steamy level