King of wrath

Ana Huang

Een bruiloft die hij nooit gewild heeft. En een vrouw die zijn enige zwakte blijkt…

 

Meedogenloos. Secuur. Arrogant.

Dante Russo heeft altijd alles onder controle, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Tot hij door chantage wordt gedwongen zich te verloven met een vrouw die hij niet kent: Vivian Lau, erfgename van een juwelenimperium en de dochter van zijn nieuwste aartsvijand. Ze mag dan nog zo mooi en charmant zijn, Dante zal er alles aan doen om het chantagemateriaal en daarmee hun verloving te vernietigen. Er is maar één probleem: nu hij haar heeft… wil hij haar niet meer laten gaan.

***

Elegant. Ambitieus. Beleefd.

Vivian Lau is de perfecte dochter en haar familie zet haar in als pion om de hoogste regionen van de high society te bereiken. Als Vivian trouwt met een Russo opent dat deuren die anders gesloten zouden blijven voor haar familie. De botte, ongrijpbare Dante is niet bepaald haar droompartner, maar ze stemt uit plichtsbesef in met het huwelijk.

Het was niet haar plan om naar hem te gaan verlangen, of erger nog: om verliefd te worden op haar verloofde.

 

King of wrath is het eerste deel van de gloednieuwe serie Kings of sin van internationale bestsellerauteur Ana Huang. Het volgende deel heet King of pride, en alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Serie
Kings of sin 1
Genre Tags
Aantal pagina's
400
Verschijningsdatum
11 januari 2024
Vertaald door
Hanneke van Soest
Steamy level
Downloads