Onuitstaanbaar

Vi Keeland
Penelope Ward

Steamy romance van de populaire auteurs Vi Keeland en Penelope Ward.

Charlotte Darling heeft haar vreemdgaande verloofde gedumpt en probeert in een vintagewinkel haar trouwjurk te verkopen. Als ze even in de winkel rondkijkt, ontdekt ze in een andere trouwjurk een erg lief briefje van ene Reed Eastwood. Het briefje intrigeert haar en ze komt er op internet achter dat deze romanticus ook nog eens adembenemend knap is.
Wanneer ze Reed in het echt tegen het lijf loopt, blijkt hij echter arrogant, kortaf en cynisch. Kan Charlotte de lieve en romantische man van het briefje weer in hem naar boven brengen, of is hij definitief verdwenen?

De boeken van Vi Keeland en Penelope Ward zijn wereldwijde bestsellers. Samen schreven ze heerlijke romans als onder andere Onweerstaanbaar en Onvoorwaardelijk. Vi Keeland schrijft solo ook romans.

Reviews
‘Uitstekend escapistisch leesvoer.’ – Publishers Weekly
‘Als je nog nooit iets van Keeland & Ward gelezen hebt, is Onuitstaanbaar een geweldig punt om in te stappen… Onuitstaanbaar heeft alles wat de verhalen van Vi Keeland en Penelope Ward zo geweldig maakt. En dan, als je in Onuitstaanbaarverliefd bent geworden op hun schrijven, is er een hele uitgebreide backlist om in verder te lezen tot er een nieuwe titel van ze verschijnt.’ – Hypable

Genre Tags
Aantal pagina's
288
Verschijningsdatum
6 oktober 2020
Vertaald door
Yvonne de Swart
Steamy level
Downloads