Dreamland miljardairs-set

Lauren Asher

TUSSEN DE REGELS

Rowan Kane is de directeur van attractiepark Dreamland, dus hij is elke dag bezig om sprookjes tot leven te brengen. Rowan wil CFO van het megabedrijf worden, maar dan moet hij zich eerst bewijzen.

Zahra Gulian werkt al een tijdje bij Dreamland als ze moet gaan samenwerken met Rowan. Hij is bot, veeleisend en als het op Dreamland aankomt, heeft hij alles over voor meer winst. Zal Zahra hem kunnen laten zien dat er dingen zijn die belangrijker zijn dan geld?

 

OP ÉÉN VOORWAARDE

Declan Kane heeft altijd geweten hoe zijn toekomst eruit gaat zien: hij is voorbestemd om CEO te worden van het media-imperium van zijn familie. Maar dan blijkt dat Declan alleen kans maakt op zijn droombaan als hij getrouwd is en een erfgenaam heeft.

Iris, de assistent van Declan, ziet wat er voor hem op het spel staat en besluit hem te helpen. Nog voor ze er goed over na heeft kunnen denken, is ze al aan iedereen voorgesteld als de verloofde van Declan. Het lijkt het perfecte plan. Maar wat gespeeld is en wat echt wordt al snel steeds lastiger te onderscheiden.

 

DE LAATSTE KANS

Als Callahan Kane de erfenis van zijn grootvader wil claimen, moet hij een zomer doorbrengen in het familiehuis aan het meer voordat hij het mag verkopen. Eén probleem: de ex van Cal, Alana Castillo, woont momenteel in het huisje.

Nu ze elkaar weer vaker zien, moeten ze opnieuw uitvinden hoe ze samen door één deur kunnen. Dan gebeurt er iets wat Cal niet had verwacht: hij wordt weer verliefd op zijn ex-vriendin. Krijgt de liefde van Cal en Alana ondanks alles een laatste kans?

Genre
Aantal pagina's
1424
Verschijningsdatum
4 juli 2024
Vertaald door
Martijn van Opbergen
Steamy level
Downloads