De laatste kans

Lauren Asher

Callahan Kane baalt als een stekker. Om de erfenis van zijn grootvader te kunnen claimen, moet hij een zomer doorbrengen in het familiehuis aan het meer voordat hij het mag verkopen. Eén probleem: de ex van Cal, Alana Castillo, woont momenteel in het huisje. De relatie tussen de twee is jaren geleden zeer pijnlijk geëindigd, en er zit bij allebei nog veel oud zeer.

Nu ze elkaar weer vaker zien, moeten ze opnieuw uitvinden hoe ze weer samen door één deur kunnen. Dan gebeurt er iets wat Cal niet had verwacht: hij wordt weer verliefd op zijn ex-vriendin. Terwijl hij zijn gevoelens probeert te onderdrukken, komen oude herinneringen en nieuwe geheimen naar boven. Krijgt de liefde van Cal en Alana ondanks alles een laatste kans?

 

De laatste kans (Engelse titel Final Offer) is het derde en laatste deel van Lauren Ashers superpopulaire serie in de wereld van attractiepark Dreamland. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Het eerste deel heet Tussen de regels, en het tweede deel Op één voorwaarde.

Genre Tags
Aantal pagina's
512
Verschijningsdatum
17 oktober 2023
Vertaald door
Martijn van Opbergen
Steamy level
Downloads