Echt geen meet cute

Meghan Quinn

Lottie heeft een jaar keihard gewerkt voor een laag salaris, en juist op het moment dat haar salaris wat omhoog zou gaan, wordt ze genadeloos ontslagen door haar baas. Ze woont tijdelijk bij haar ouders, en nu kan ze een eigen huis vinden al helemaal vergeten. Ook krijgt ze erg veel stress van de naderende afbetalingen van haar studieschuld. Wat moet ze nu doen?

Huxley is een gewetenloze haai. Hij is een succesvolle makelaar en heeft dus geld genoeg, maar hij heeft nog één cruciale deal nodig om zijn dromen waar te maken. Die deal krijgt hij maar niet rond, omdat zijn potentiële nieuwe klant graag eerst een menselijke kant van hem wil zien voor hij met Huxley in zee wil gaan. Dus verzint Huxley in een opwelling een vriendin. Dat lijkt een goed plan, totdat de klant per se op dubbeldate wil.

Als Lottie en Huxley letterlijk tegen elkaar opbotsen op straat, is het bepaald geen meet cute. Maar al snel ziet Huxley in Lottie een oplossing voor zijn probleem: zij kan wel doen of ze zijn vriendin is. En Lottie zit financieel zo in de knel dat ze eigenlijk niet anders kan dan op zijn aanbod ingaan. Een deal die gedoemd is om te mislukken. Of toch niet?

Serie
Cane-broers 1
Genre Tags
Aantal pagina's
432
Verschijningsdatum
12 september 2024
Vertaald door
Sophie van Vliet
Steamy level

Meer boeken in Cane-broers