Faking it

Doen ze maar alsof?
Cora Carmack

Deel 2 in de populaire romantische trilogie van bestsellerauteur Cora Carmack. De delen kunnen los van elkaar gelezen worden.

Mackenzie ‘Max’ Miller heeft een probleempje. Haar ouders komen onverwachts langs en weten nog niet dat ze tattoos en piercings heeft laten zetten. Ook verwachten ze de ideale schoonzoon te ontmoeten. Haar ruige, vrij onbeschofte vriendje is niet bepaald de ideale schoonzoon (en ook niet het ideale vriendje, als Max eerlijk is). Ze durft haar ouders nog niet de waarheid te vertellen. Dan ontmoet ze Cade.

Cade is net naar Philadelphia verhuisd en probeert zijn acteercarrière van de grond te krijgen. Max krijgt Cade zo ver dat hij zolang haar ouders in de stad zijn doet of hij haar vriendje is. Maar Cade speelt de rol iets te goed, en nu willen Max’ ouders dat hij met kerst komt logeren. En hoe langer ze doen alsof, des te echter het allemaal begint te lijken…

Faking it is het tweede deel van een zeer succesvolle trilogie. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. De andere delen heten Losing it en Finding it.

Serie
Losing It 2
Genre Tags
Aantal pagina's
296
Verschijningsdatum
10 november 2015
Vertaald door
Marga Blankestijn
Steamy level
Downloads