Heb je mij nog lief?

Josie Lloyd & Emlyn Rees

Het tweede vervolg op wereldwijde bestseller Heb mij lief. De boeken zijn los van elkaar te lezen.

Zeven jaar geleden leerden Jack en Amy elkaar kennen, werden verliefd en besloten samen verder te gaan. Inmiddels wordt duidelijk dat hun geluk scheuren begint te vertonen. De romantiek is ver te zoeken na zeven jaar huwelijk en met een tweejarig tirannetje in huis. Of zoals Jack het zegt: ‘Een vage herinnering: de geile en avondlange stomend hete badsessies en langzame massages. In plaats daarvan zijn Amy en ik de sultan en sultana geworden van seks op schema, de prins en prinses van het pragmatische rampetampen en de vorst en vorstin van de vastgelegde vluggertjes.’
Het succesvolle schrijversduo Josie Lloyd en Emlyn Rees vertelt het verhaal afwisselend vanuit het perspectief van Amy en Jack. Verliefder begon nooit een stel aan het huwelijk, maar de ontnuchtering van de dagelijkse realiteit, de verleiding buiten het nest, drijft hen zover uit elkaar dat het er echt om gaat spannen. Een zeer herkenbaar portret van een modern huwelijk.

Heb mij lief, het eerste deel van de trilogie van Josie Lloyd en Emlyn Rees over Jack & Amy, is een internationale bestseller, waarvan in Nederland meer dan 30.000 exemplaren zijn verkocht. Het tweede deel heet Blijf bij mij en volgt vier vrienden van Jack en Amy die zich voorbereiden op hun bruiloft.

Reviews
‘…vlot geschreven, zeer herkenbaar en op zijn tijd hilarisch.’ De Telegraaf
‘Een lekker luchtig no-nonsense boek vol humor!’ Flair
‘… leuk chicklitverhaal, boordevol herkenbare anekdotes.’ Libelle

Serie
Jack & Amy 3
Genre Tags
Aantal pagina's
320
Verschijningsdatum
8 juli 2021
Vertaald door
Elles Theulen
Steamy level
Downloads