If we ever meet again

Ana Huang

Farrah Lin is ervan overtuigd dat ze tijdens haar jaar studeren in Shanghai voor het eerst verliefd zal worden. Ze is nog maar net gearriveerd en ze ontmoet al de perfecte jongen. Het enige probleem? Haar crush blijkt de vriend van haar nieuwe vriendin.

Er is niets erger dan een heel semester lang verliefd zijn op iemand die je niet kunt krijgen… of tenminste, ze denkt dat ze nu een keer écht verliefd is. Maar als dat zo is, waarom krijgt ze dan een andere jongen – die zelfverzekerde blonde jongen met een veel te groot ego en een te schattige lach – maar niet uit haar hoofd?

 

Blake Ryan schokte de sportwereld toen hij na zijn derde nationale kampioenschap van het ene op het andere moment stopte met football spelen. In plaats van de situatie onder ogen te zien, vlucht hij naar Shanghai, waar hij zijn leven simpel wil houden. Geen football. Geen verplichtingen. Geen romantiek.

Maar wat hij ook probeert, hij kan een mooie brunette niet uit zijn gedachten krijgen… of uit zijn hart.

 

Wat begint als een fysieke aantrekkingskracht ontwikkelt zich tot iets veel diepers als Blake en Farrah zich laten meeslepen in de magie van Shanghai – en elkaar. Maar ze hebben maar één jaar samen, en er zijn dingen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Kan hun relatie de test overleven… of was het gewoon niet meant to be?

Serie
If love 1
Genre Tags
Aantal pagina's
288
Verschijningsdatum
1 augustus 2024
Vertaald door
Stevie Martens
Steamy level