Mijn helse blind date

Katee Robert

Brianne Nave heeft zich door haar vrienden laten overhalen tot een blind date. Ze had een boel verwacht, maar niet dat er een adembenemend knappe man voor haar deur zou staan. Haar eerste reactie is dat een man als hij niet geïnteresseerd zal zijn in een introverte bibliothecaresse zoals zij. En gezien zijn vreemde reactie toen ze de deur opende, lijkt de knappe man daar hetzelfde over te denken.
Ryan Flannery wil niets liever dan de stad waar hij is opgegroeid zo gauw mogelijk weer verlaten. Hij zit totaal niet te wachten op de date die hem is aangesmeerd, totdat hij haar ontmoet. Ze heeft prachtige rondingen en kusbare lippen… en een hele bijdehante mond.
De ontmoeting van de twee leidt al snel tot een ruzie, en daarna tot een kus die uit de hand loopt. Ze mogen dan wel totaal verschillend zijn, Ryan en Brianne blijken op lichamelijk gebied extreem veel chemistry te hebben. Maar daar zijn ze verder niet in geïnteresseerd, want ze hebben een hekel aan elkaar. Of zit er toch meer achter dan ze denken?

Genre Tags
Aantal pagina's
176
Verschijningsdatum
4 juli 2023
Steamy level
Downloads