Twisted hate

Ana Huang

Hij haat haar… bijna net zo erg als hij haar wil.

Josh Chen is knap, arrogant en hard op weg om een supersuccesvolle dokter te worden. Geen enkele vrouw is immuun voor zijn charmes, behalve Jules Ambrose… Ze kunnen elkaar echt niet uitstaan. Wanneer hun strijd leidt tot een onvergetelijke nacht, stelt Josh een oplossing voor in de hoop om Jules voor eens en altijd los te kunnen laten: vijanden met benefits. De regels zijn simpel: Geen jaloezie. Geen verplichtingen. En absoluut niet verliefd worden.

De extraverte en ambitieuze Jules Ambrose richt zich momenteel op één ding: advocaat worden. Het laatste waar ze op zit te wachten, is tijd doorbrengen met die onuitstaanbare Josh… hoe goed hij er dan ook uitziet. Maar hoe meer ze hem leert kennen, hoe meer ze zich realiseert dat Josh heel anders is dan ze dacht.

De vonken vliegen in het rond tussen de twee. Net wanneer de twee denken dat ze elkaar een beetje begrijpen, komen er pijnlijke zaken uit het verleden op die ze liever verborgen willen houden. Durven ze eerlijk te zijn tegen elkaar, of laten ze leugens alles vernietigen?

Twisted hate is het derde deel van de superpopulaire Twisted-serie. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Zoek je de Engelse uitgave, die vind je hier.

Serie
Twisted 3
Genre Tags
Aantal pagina's
512
Verschijningsdatum
12 december 2023
Vertaald door
Nikki Greveling
Steamy level
Downloads