Twisted lies

Ana Huang

Hij zou alles doen om haar te veroveren… zelfs liegen.

Charmant, sluw en dodelijk: Christian Harper is levensgevaarlijk. Hij ziet weinig nut in een moreel kompas, en nog minder in liefde. En toch kan hij de vreemde aantrekkingskracht die hij voelt voor de vrouw die een verdieping onder hem woont niet ontkennen. Wanneer de kans zich voordoet om dichter bij haar te komen, breekt hij zijn eigen regels om nooit iemand in de buurt te laten komen. Elk monster heeft een zwak punt. Zij is de zijne. Zijn obsessie. Zijn verslaving.

Stella Alonso is als influencer misschien voor veel mensen een bekend gezicht, weinig mensen kennen haar écht. Ze is lief, verlegen, introvert, en bang om haar hart aan iemand te verliezen. Wanneer een bedreiging uit haar verleden haar in de armen – en het huis – drijft van de gevaarlijkste man die ze ooit heeft ontmoet, komt ze voor het eerst in lange tijd in de verleiding om zich niet langer te verstoppen.

Terwijl hun liefde opbloeit, probeert Christian zijn leugens verborgen te houden. Want als de waarheid aan het licht komt, zou die weleens alles kapot kunnen maken.

Twisted Lies is het vierde deel van de superpopulaire Twisted-serie. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Zoek je de Engelse uitgave, die vind je hier.

Serie
Twisted 4
Genre Tags
Aantal pagina's
560
Verschijningsdatum
4 april 2024
Vertaald door
Nikki Greveling
Steamy level
Downloads