Misfit

Elle Kennedy

Welkom op Sandover Prep School, waar je niemand kunt vertrouwen…

RJ Shaw weet niet wat hem overkomt als zijn moeder vertelt dat ze halsoverkop met een rijke man gaat trouwen. Maar dat is niet de enige verrassing: hij heeft ineens een stiefbroer, genaamd Fenn. En RJ moet naar de school waar Fenn ook naartoe gaat: Sandover Prep School, een fancy kostschool voor rijke jongens. RJ kan zich niet veel vreselijkere dingen voorstellen.
De andere andere jongens op school zijn… interessante types. Hij ontmoet bijvoorbeeld Lawson, pure chaos in de vorm van een veel te knappe jongen, en diens kamergenoot Silas, die zo keurig lijkt dat hij wel iets te verbergen moet hebben.

RJ is niet van plan op Sandover te blijven, dus neemt hij zich voor om iedereen op afstand te houden. Maar dan ontmoet hij aan de rand van de campus de knappe Sloane Trescott. Haar sarcastische vibe intrigeert hem gelijk. Er is maar één probleem: Sloane is verboden terrein. Ze is namelijk de dochter van de directeur van Sandover.

Misfit is de nieuwe New Adult-sensatie van bestsellerauteur Elle Kennedy. Het is het eerste deel van een de Sandover Prep-serie, die zich afspeelt op een kostschool voor rijke jongens.

Dit is de vertaalde editie. De Engelstalige editie vind je hier.

Genre Tags
Aantal pagina's
408
Verschijningsdatum
23 maart 2023
Vertaald door
Jeannet Dekker
Steamy level