Rebel

Kylie Scott

Een sexy rockzanger – de vrouw die hij wil, is de enige vrouw op aarde die hij niet kan krijgen…

Jimmy Ferris is er als leadzanger van de superpopulaire rockband Stagedive aan gewend om alles te krijgen wat hij wil, of het nou om drank, drugs of vrouwen gaat. Maar wanneer hij weer eens in de problemen belandt, is het voor de band genoeg geweest. Als Jimmy nog deel van Stagedive uit wil maken, moet hij afkicken. Daar ontmoet hij Lena, zijn nieuwe assistent, die hem voortaan in de gaten moet houden.

De aantrekkingskracht tussen Lena en Jimmy wordt steeds intenser, maar Lena is vastbesloten de relatie puur zakelijk te houden. Jimmy is nog zo gewend zichzelf op de eerste plek te zetten, dat hij niet echt door lijkt te hebben dat hij zijn relatie met Lena op het spel zet. Pas wanneer hij Lena kwijt is, begint Jimmy te beseffen dat Lena de enige persoon is die echt iets voor hem betekent. Is het al te laat om zijn leven te veranderen?

De internationaal succesvolle Stagedive-serie van Kylie Scott bestaat uit los te lezen boeken over de knappe muzikanten van de rockband Stagedive. De andere delen heten Rock en Roem.

Serie
Stagedive 3
Genre Tags
Aantal pagina's
336
Verschijningsdatum
17 november 2022
Steamy level
Downloads