Betovering

Kristen Callihan

Eerst alleen vrienden. Dan alleen huisgenoten. Daarna meer?

Finn Mannus is een knappe footballspeler, dus hij heeft de vrouwen voor het uitkiezen. Hij vindt het prima om geen vaste relatie te hebben en laat dates het liefst niet verder dan een onenightstand komen. Tot hij Chess Copper ontmoet.
Chess is fotografe en totaal niet onder de indruk van het footballteam dat ze halfnaakt moet fotograferen. Oké, ze is niet helemaal ongevoelig voor de charme van Finn, maar haar hart is vaak genoeg gebroken dat ze niets wil beginnen met zo’n notoire flirt.
Als Chess zonder woonruimte komt te zitten, biedt Finn aan dat ze tijdelijk wel even bij hem kan verblijven. Maar hoe langer ze samenwonen, hoe meer Finn beseft dat hij verliefd is op Chess. Maar kan hij haar ervan overtuigen dat hij meer is dan een playboy?

Betovering is het vierde deel in de Game on-serie van bestsellerauteur Kristen Callihan. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. De eerste delen heten: Verovering, Verleiding en Verlangen.

Reviews
‘Ik heb van alle Game On-boeken genoten, maar op dit moment zijn Finn en Chess denk ik toch wel mijn favoriete koppel.’ Hypable

Serie
Game On 4
Genre Tags
Aantal pagina's
368
Verschijningsdatum
2 december 2021
Vertaald door
Jeannet Dekker
Steamy level
Downloads