De verkeerde zus

Naima Simone

Sophia Cruz lijkt als twee druppels water op haar tweelingzus Giovanna. Qua persoonlijkheid zijn de twee echter compleet anders. Giovanna is altijd tot in de puntjes gestyled, en is een veelgevraagd fotomodel. Sophia werkt bij een app-ontwikkelaar, heeft tattoo’s en piercings en heeft haar leven ook beduidend minder goed op de rit dan haar perfecte zus. Wanneer Giovanna per ongeluk twee belangrijke opdrachten tegelijk geboekt heeft, smeekt ze Sophia om in haar plaats naar een fotoshoot te gaan en te doen alsof ze Giovanna is.
Na een nare break-up doet footballspeler Zephirin Black niet meer aan tweede kansen. Als hij een fotoshoot moet doen met Giovanna Cruz is hij erg verrast. De vrouw die hij bij een eerdere ontmoeting had leren kennen als een ietwat verwend fotomodel is nu bij deze fotoshoot… anders. Eigenzinniger. Grappiger. En sexyer. En nu kan hij niet van haar afblijven.
Wat Zeph niet weet, is dat hij niet verliefd aan het worden is op Giovanna, maar op Sophia. Sophia beseft dat ze niet eeuwig kan blijven doen alsof ze haar zus is. Maar als ze Zeph de waarheid vertelt, zal ze hem kwijtraken.

Genre Tags
Aantal pagina's
208
Verschijningsdatum
27 oktober 2022
Vertaald door
Sophie van Vliet
Steamy level
Downloads