Een lange zomer

Elle Kennedy

Cassie Soul heeft al jaren geen zomer meer in Avalon Bay doorgebracht. Als haar oma het hotel aan de promenade dat al vijf decennia in de familie is gaat verkopen, keert Cassie terug naar het schattige strandstadje. Dan kan ze wat tijd met haar familie doorbrengen, haar eenentwintigste verjaardag vieren en misschien een zomerliefde vinden. Op haar eerste avond in de stad vindt ze gelijk de perfecte kandidaat: Tate Bartlett, de vrolijke golden boy van Avalon Bay.

Tate heeft als knappe zeilinstructeur de vrouwen voor het uitkiezen en is altijd wel met iemand aan het flirten. Maar zodra hij Cassie ontmoet, weet hij dat hij haar hart nooit wil breken. Cassie is beeldschoon, hilarisch en verreweg de coolste persoon die hij ooit heeft ontmoet. En dus zet hij haar met tegenzin in de friendzone… om zich vervolgens te realiseren dat hij een grote fout heeft gemaakt.

Cassie en Tate zoeken de grenzen op tussen vriendschap en daten, tot ze ontdekken dat hun situatie nog ingewikkelder is dan ze dachten. In Avalon Bay zijn veel geheimen diep weggestopt en het is niet te voorspellen wat er zal gebeuren als die geheimen na jaren eindelijk aan het licht komen.