Fatale beloftes

Katee Robert

Eros is een adembenemend mooie man. Hij is ook levensgevaarlijk.

Eros is de zoon en rechterhand van Aphrodite. Hij lost al haar vuile klusjes op, zonder zich ooit schuldig te voelen over wat hij doet. De nieuwste gruwelijke klus die hij krijgt opgedragen: hij moet Psyche, de dochter van Demeter, uit de weg ruimen.
Wanneer het erop aankomt, krabbelt Eros onverwacht terug. Hij weet niet waarom, maar hij wil Psyche beschermen. Wat hij wél weet, is dat Aphrodite dat nooit zal accepteren.
Eros ziet maar één oplossing om het leven van Psyche te redden: met haar trouwen. Zo zijn ze allebei in ieder geval eventjes beschermd tegen de dodelijke intriges van Olympus. Psyche neemt zich voor om Eros het leven zuur te maken totdat ze uit deze chaos bevrijd is. Maar de grenzen tussen goed en kwaad en vijand en vriend vervagen, tot Psyche beseft dat ze haar hart alsnog aan het kwijtraken is.

Fatale beloftes is het tweede deel van de serie Dark Olympus, die superpopulair is op Tiktok. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Het eerste deel heet Neon goden en is een steamy hervertelling van de mythe van Persephone en Hades.

Serie
Dark Olympus 2
Genre Tags
Aantal pagina's
384
Verschijningsdatum
9 december 2022
Vertaald door
Miebeth van Horn
Steamy level
Downloads