Fatale beloftes

Katee Robert

BEKEND VAN TIKTOK
Eros is een adembenemend mooie man. Hij is ook levensgevaarlijk.

Eros is de zoon en rechterhand van Aphrodite. Hij lost al haar vuile klusjes op, zonder zich ooit schuldig te voelen over wat hij doet. Aphrodite wil wraak nemen op Demeter, dus krijgt Eros gruwelijke instructies. Hij moet Psyche, de dochter van Demeter, uit de weg ruimen.
Eros heeft wel ervaring met dat soort klussen, dus zet hij een val en lokt Psyche daarin. Wanneer het erop aankomt, kan hij zich er toch niet toe zetten om haar iets aan te doen. Hij weet niet waarom, maar Psyche raakt hem, en hij wil haar beschermen. Hij weet dondersgoed dat Aphrodite het nooit zal accepteren dat hij Psyche wil sparen.
Eros ziet maar één oplossing om het leven van Psyche te redden: hij trouwt met haar. Zo zijn ze allebei in ieder geval even beschermd tegen de dodelijke intriges van Olympus. Psyche neemt zich voor om Eros het leven zo zuur mogelijk te maken totdat ze uit deze chaos bevrijd is. Maar de grenzen tussen goed en kwaad en vijand en vriend vervagen, en Psyche beseft dat ze haar hart alsnog aan het kwijtraken is.

Fatale beloftes is het tweede deel van de serie Dark Olympus, die superpopulair is op Tiktok. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Het eerste deel heet Neon goden en is een steamy hervertelling van de mythe van Persephone en Hades.

Serie
Dark Olympus 2
Genre Tags
Aantal pagina's
384
Verschijningsdatum
1 december 2022
Vertaald door
Miebeth van Horn
Steamy level