Een hart van steen

Katee Robert

Medusa speelt de hoofdrol in de nachtmerries van vele bewoners van Olympus. Ze is spijkerhard, en de probleemoplosser van Athene. Iemand moet onder druk gezet worden, of zelfs permanent verdwijnen? Medusa lost het op.

Tot de opdracht krijgt om Calypso, de minnares van de rijke politicus Odysseus, te vermoorden. Voor zover Medusa weet, heeft Calypso niets gedaan om dit te verdienen. Haar tegenstrijdige gevoelens worden alleen maar erger als ze Calypso voor het eerst ziet. Calypso is beeldschoon, fascinerend, charmant en sluw. Ze zal alles in het werk zetten om haar leven te behouden, inclusief het verleiden van haar potentiële moordenaar.

Wat begint als manipulatie om aan haar lot te ontsnappen, verandert al snel in oprechte interesse. Medusa blijkt in het echt heel anders te zijn dan Calypso had verwacht. Maar is het wel verstandig om verliefd te worden op je huurmoordenaar?

 

Een hart van steen is een meeslepende lesbische romance in de populaire Dark Olympus-serie van bestsellerauteur Katee Robert. Het boek is te lezen en luisteren in alle streaming-services en gratis te krijgen voor abonnees van onze nieuwsbrief!

 

Serie
Dark Olympus 0.5
Genre Tags
Aantal pagina's
76
Verschijningsdatum
14 december 2022
Vertaald door
Lot Louis Veelenturf
Steamy level