Xeni

Rebekah Weatherspoon

Xeni Everly-Wilkins heeft tien dagen om het enorme huis van haar onlangs overleden tante Sable leeg te ruimen. Xeni weet dat het geen gemakkelijke taak zal zijn, omdat er veel oud zeer in de familie zit. Wanneer ze het testament inziet, komt ze erachter dat alles nog bizarder is dan ze ooit had durven denken. Haar tante heeft vastgelegd dat Xeni moet trouwen voordat ze haar erfenis kan claimen. Ook is in het testament al een bruidegom vastgelegd: Mason McInroy.

Toen zijn goede vriendin Sable stierf, had Mason McInroy nooit gedacht dat ze hem een flinke som geld zou nalaten: meer dan genoeg om de schuld te betalen die hem er altijd van weerhouden heeft om terug te keren naar Schotland. Hij had ook nooit gedacht dat Sable haar testament zou gebruiken om te proberen hem te koppelen.

Mason en Xeni kunnen bijna niet anders dan doen wat Sable ze heeft opgedragen. Het onwaarschijnlijke duo probeert er daarom maar het beste van te maken. Het plan is om te trouwen, en na dertig dagen kunnen ze dan scheiden en het geld ontvangen. Wat ze niet voorzien hadden, was dat ze heel veel beter bij elkaar passen dan ze hadden gedacht. Als de geplande datum van hun scheiding nadert, beginnen ze allebei stiekem toch te twijfelen of ze nog wel zonder elkaar kunnen.

Serie
Loose Ends 2
Genre Tags
Verschijningsdatum
4 januari 2023
Vertaald door
Jasper Velzeboer
Steamy level
Downloads