Hot and bothered

Elle Kennedy

Drie spicy verhalen van bestsellerauteur Elle Kennedy gebundeld!

 

VOEL DE HITTE

Shelby Harper is al een jaar gek op knappe marinier John Garrett, maar hij gaat helaas nooit op haar flirtpogingen in. Dan hoort ze hem op een avond praten met een medemarinier. Over haar! Wat ze opvangt is dat de heren denken dat Shelby saai is in bed. Shelby kan het bijna niet geloven. Wat denken ze wel niet? Shelby is vastbesloten de mannen te laten merken dat ze het helemaal bij het verkeerde eind hebben…

 

VOEL DE PASSIE

Carson Scott is de eeuwige vrijgezel. Hij weet niet wat hem overkomt wanneer hij in een nachtclub de beste onenightstand van zijn leven heeft met een wildvreemde. De dame in kwestie is er echter al vandoor voordat hij een woord met haar kan wisselen.

Carson kan zijn ogen bijna niet geloven als hij haar een maand later toevallig tegen het lijf loopt. Ze intrigeert hem, en hij wil haar beter leren kennen, maar ze is niet geïnteresseerd in daten of een relatie. Kan Carson haar overtuigen?

 

VOEL DE VERLEIDING

Will Charleston is al jaren verliefd op zijn beste vriendin Mackenzie Wade. Zij lijkt hem alleen als vriend te zien. Tot Will en Mackenzie een keer totaal onverwacht samen een wilde nacht vol passie doorbrengen. Mackenzie blijkt ook al jaren verliefd op Will te zijn, maar ze is bang hem te verliezen en wil liever vrienden blijven. Will is vastbesloten haar over haar angsten heen te helpen en haar in te laten zien dat ze voor hem moet kiezen.

 

Dit boek is alleen verkrijgbaar als paperback. Wil je liever de verhalen lezen als ebook of luisterboek, dat kan! Kijk dan bij Voel de hitte, Voel de passie en Voel de verleiding.

Genre Tags
Aantal pagina's
280
Verschijningsdatum
26 september 2024
Steamy level