Voel de vlinders

Elle Kennedy

Wanneer Seth Masterson de knappe Miranda Breslin op een podium ziet optreden, valt hij gelijk als een blok voor haar. Toevallig krijgt hij een tijdje later de kans om haar te helpen bij haar verhuizing naar San Diego om daar een dansstudio te open. Een kans die hij met beide handen aangrijpt. Seth is een echte marinier, en hij ziet het als een belangrijke missie om Miranda te veroveren.

Miranda heeft mannen afgezworen sinds ze op jonge leeftijd ongepland zwanger werd. En dan al helemaal charmante bad boys zoals Seth. Als jonge moeder van twee kleine kinderen zit ze niet te wachten op al het gedoe van een relatie hebben. Ze houdt Seth daarom liever op afstand. Als ze heftige lekkage krijgt in haar appartement, kan ze niet anders dan tijdelijk bij Seth intrekken.

De nabijheid maakt het steeds lastiger voor Miranda om de aantrekkingskracht die ze voelt te onderdrukken. Misschien… is een avontuurtje met de marinier eigenlijk wel precies wat ze nodig heeft. Zolang er maar geen gevoelens bij komen kijken dan. Maar Seth wil veel meer dan alleen een avontuurtje met de koppige Miranda: hij wil haar voor altijd.

Genre Tags
Aantal pagina's
320
Verschijningsdatum
2 mei 2023
Vertaald door
Janna E. Terlouw
Steamy level
Downloads