Voel het vuur

Elle Kennedy

Claire McKinley heeft zojuist haar ergste nachtmerrie meegemaakt: ze is gedumpt op haar trouwdag. Claire voelt zich verraden en vernederd. Dan vindt ze hulp in onverwachte hoek: Dylan, haar knappe maar irritante ex-zwager neemt haar mee naar zijn appartement in San Diego, waar ze in alle rust en stilte deze schok kan verwerken.

Dylan Wade heeft het nooit goed kunnen vinden met Claire, maar hij kan de arme gedumpte bruid niet laten zitten als ze hem nodig heeft. Hij kan haar wel even onderdak bieden, ver bij iedereen die ze kent vandaan. Tot hij zich ineens bedenkt hoe de huidige situatie nu bij hem thuis is. Dylans relatie met zijn huisgenoot Aidan is… ingewikkeld. En met Claire erbij wordt het allemaal nog ingewikkelder.

Claire had niet aan zien komen dat ze zich zo aangetrokken zou voelen tot Dylan, maar ook tot Aidan. Al snel zijn de drie verwikkeld in een hete affaire. Maar Claire twijfelt of hun geluk kan blijven duren, of dat hun driehoeksverhouding haar alleen maar nieuw verdriet zal opleveren.

Genre Tags
Aantal pagina's
304
Verschijningsdatum
24 oktober 2023
Steamy level
Downloads